Nyheter – december 2022
Nyheter – november 2022
Nyheter – januari 2022
Nyheter – december 2021
Nyheter – september 2021
Nyheter – november 2020

Granbarkborrar och trädfällning

Publicerad måndag 2 jan, 20:57

Vi har anlitat företaget Klätterapan för att fälla ett antal granar vid Mossvägen som är döda då de skadats av Barkborre. Dessa kommer att falla, bara en fråga om när. Då kan det uppstå skador på ägor och el/tele/Fiber-ledningar. Därför måste de tas ner. Det finns inga försäkringar som täcker dessa typer av skador.

De kommer att lägga stammarna i 2 meters längder intill vägen och varje fastighet i Samfälligheten kan ta två var, för att det ska räcka åt så många som möjligt. Man kan se det som ett gott tillskott till vedhögen som jag tror alla behöver i dessa dagar.

Om Du har en gran på din tomt som är skadad av just Barkborre eller ett annat träd som måste tas ner går det alldeles utmärkt att kontakta Klätterapan för att få hjälp med att ta ner det Du/Ni behöver ta ner, Detta bekostas av varje fastighet själv. Men kan vara klokt att passa på för som sagt faller träd så är det fastighetsägaren som står för kostnaderna vid eventuella skador. Ni når dom på; 08-510 264 25 alternativt på https://www.klatterapan.se/kontakta-oss/

Mvh

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.